Makeronsdag och öppet hus

Varje onsdag från 17 till 22 finns någon från styrelsen på plats i lokalen på Kaplansgatan 28 i Skövde. Är du intresserad av att bli medlem eller bara undrar vad vi sysslar med är det ett bra tillfälle att komma förbi och se vår lokal och ställa dina frågor.

På onsdagarna brukar också föreningens medlemmar komma förbi. Det är då vi gör saker som att förbättra lokalen, planera, prata strunt, ha någon workshop eller liknande.

  • Makeronsdag och öppet hus 10 januari

    Vi fortsätter under våren med våra kombinerade föreningskvällar där vi sysslar både med egna och gemensamma projekt och öppet hus där vi ger möjlighet för intresserade att komma på besök och få bli visade runt i lokalen.

  • Öppet hus idag 14 dec från kl 19

    Idag 2022-12-14 har vi ändrade tider för Makeronsdag och öppet hus och kör från kl 19. Nästa onsdag kör vi vanliga tider från kl 17 igen.

  • Föreningskväll 2022-07-06

    Nu på torsdag 2022-07-06 kl 18-20 träffas vi och diskuterar föreningen och lokalen. Man är också välkommen att besöka oss om man är intresserad av att gå med, men först vill bilda sig en uppfattning om föreningen. Du hittar oss på Kaplansgatan 28 i Skövde.

Fler…