Nu finns det snart tre stycken Particle Photon Maker Kits att labba med i lokalen tack vare Particle och deras Particle Makerspace Empowerment Program.

From dimly lit middle school shop classes to state of the art hackerspaces nestled in bright startup incubators, Makerspaces provide the setting for the sparks of creativity to fly. Some truly brilliant projects and products are birthed in collaborative Makerspaces, and we want to help.

The Particle Makerspace Empowerment Program supplies local Makerspaces with hardware, special discounts, and dedicated support, all free of charge.

Additionally, you’ll be put in direct contact with the Particle Community Support Team, ensuring your projects will be shared with our greater developer community. If that’s something you’d like to do, of course!

Some of the best ideas on Earth come from the heart of local communities, and we want to supply some hardware to help bring them to life.

Particle Photon är ett utvecklarkort med Wi-Fi och baserad på ARM Cortex M3. Det är en snabb och användarvänlig men samtidigt kraftfull och helt anpassningsbar inkörsport till IoT (“Internet of Things“). Particles lösning är unik på så vis att de backar upp sina utvecklingskort med en kraftfull molnlösning där både programmering och sensordata kan hanteras.

Mer om att utveckla för Particle Photon här: https://docs.particle.io/tutorials/developer-tools/build/photon/

Hör av er om ni gjort nåt kul och vill visa upp det. Det finns ingen ursäkt att inte gå IoT. Allt behöver mätas eller styras!