Den 1:a April kommer labbavgift att introduceras i enlighet med tidigare styrelsebeslut. Bakgrunden är behov av ökade maskininvesteringar och utveckling av GSP Makerspace. Inte minst för att bättre kunna attrahera och behålla de medlemmar som i sin tur är benägna att investera tid och pengar i verksamheten. Mer om olika medlemsavgifter här. Labbavgift täcker användandet av alla maskiner / inventarier.

Medlemmar verifierar sina prenumerationer genom att använda incheckningssystemet vid ingången. Labbavgift kommer att finnas att köpa som en prenumeration i webbshoppen från och med den 1:a April. Vi arbetar fortsatt på andra betallösningar utöver Swish.


Just a heads up to remind everyone that our “workshop subscription fee” goes into effect on April 1. More about the different membership levels here. The RFID check-in system by the front door will tell you if any of your subscriptions have expired as well as keep track of usage and other statistics. We still only offer Swish as a payment gateway but hope to have alternative forms of payment shortly.